Zeebaarszwerver zeebaars vissen BelgiŽ en Nederland

Zeebaars vangstberichten 2012

Tijdens de zomer van 2012, waarin vooral de maand augustus volop zon bracht en mooie heldere nachten met vallende sterren waardoor de lucht kortstondig oplichtte, werden veel wensen van de zeebaarsvisser ingelost met mooie zeebaars vangsten. Augustus is een mooie maand en het loont om dan in de nacht te vissen. De nachten aan zee ademen een magische sfeer uit en de vangsten 's nachts overtreffen het resultaat overdag. Veel zeebaars vangsten, die bij de vangstberichten ingevuld werden, zijn gevangen met natuurlijk aas, met name de zager is een grote favoriet zowel gevist met de dobber als op de bodem.

zeebaarsvangsten 2012 zeebaars vangsten in de Nieuwe Waterweg Afgelopen periode is de website Zeebaarsengul door steeds meer sportvissers gevonden en gelezen. Zo hebben er de afgelopen twee maanden gemiddeld 5.900 bezoekers per maand informatie over het vissen op zeebaars en gul gevonden. Ik hoop dat u de website ook regelmatig blijft bezoeken, de reacties en de aantallen bezoekers, motiveren mij om door te gaan. Ik hoop dat het u in ieder geval helpt om het vissen op zeebaars of gul te kunnen beleven. Want zeebaarsvissen is machtig mooi. Waar het vangen van zeebaars of gul ultieme momenten zijn, maar evenzo is het vissen aan zee op zichzelf al een beleving waarin veel mensen hun "ont"spanning in de natuur vinden.

Onderstaand ziet u een overzicht van de zeebaars vangsten die tot en met de maand augustus in 2012 zijn ingevuld. Op verzoek is er een weergave van de vangsten per maand gemaakt. Wellicht mist u in de lijst waaruit u kunt kiezen tijdens het invullen van uw zeebaars vangstbericht een kunstaas of ander gegeven , stuur mij dan een bericht met het Contactformulier waarvan u ook onderaan iedere pagina de link kunt vinden.In het eerste kwartaal van 2012 zijn er veel vangstberichten ingestuurd. De meeste vangsten zijn geboekt met aas, waarvan de zager favoriet is. Veel vangsten met aas zijn op de bodem geboekt, maar de meeste zeebaars is met de dobber gevangen. De zeebaars vangsten met kunstaas zijn vanaf de boot geboekt. Gericht op zeebaars vissen is goed mogelijk in de winter. De stekken moet je wel weten, praat veel met medevissers. Als je in de winter tijdens het gullen bijvangsten van zeebaars boekt ga dan eens selectief op de zeebaars vissen op deze stek.

zeebaarsvangsten 2012 overzicht van ingestuurde zeebaars vangsten


In de maand april worden de eerste zeebaars vangsten met kunstaas geboekt vanaf de kant. De zeepier is favoriet aas in deze maand.


meld de in BelgiŽ en Nederland gevangen zeebaars, bij zeebaarsengul vangstberichten

In mei gaan veel vissers enthousiast met kunstaas vissen opvallend is grote variatie aan kleuren waarmee de zeebaars wordt gevangen in deze periode. De vangsten met aas zijn veel minder dan in andere maanden.


zeebaars vangsten van Belgie en Nederland staan in de vangstberichten van Zeebaarsengul


De maand juni kun je mooie vangsten boeken. De stijging van ingevulde vangsten met kunstaas blijft doorgaan. Favoriet is toch het vissen met de dobber met zagers of steurgarnaal.


overzicht vangstberichten voor zeebaars

In de maand juli wordt er veel met kunstaas gevist en worden er veel vangsten geboekt met het afgaande getij.

zeebaars vangsten van Belgie en Nederland staan in de vangstberichten van Zeebaarsengul


De maand augustus blijft er veel met kunstaas gevist worden, en terecht want een aanbeet van zeebaars op kunstaas blijft een fantastisch moment van de zeebaars visserij. Toch worden de meeste vangten geboekt met aas en dan met name zagers.

zeebaars vangsten van Belgie en Nederland staan in de vangstberichten van Zeebaarsengul


Het dagelijks bijgewerkte overzicht van de ingstuurde zeebaars vangsten vindt u onder de volgende link. Klik op de link. overzicht zeebaarsvangstberichten


Langs de Belgische en Nederlandse kust zal weer veel zeebaars fourageren de komende maanden. September maar vooral oktober staat bekend om het vangen van "beren" van zeebaarzen. Als u een illustere zeebaars vangt behandel hem waardig en bedenk dat een grote zwemmende zeebaars van veel waarde is, zorgend voor nieuwe aanwas, in het water.

Er staan veel visverhalen over gul en zeebaars op de site. Volg deze link.

De inhoudsopgave van de serie "We gaan op zeebaars vissen" kunt u bereiken via deze link
 Softbaits, Shads, twisters voor snoekbaars en zeebaars in combinatie met een loodkop uitstekend kunstaas   
Naar boven


Ik stel uw feedback zeer op prijs. Als u wilt kunt u via onderstaand reactieformulier reageren!
HTML Comment Box is loading comments.... . . Zeebaarszwerver . . . Zeebaarszwerver vissen op de Noordzee op zeebaars, vangstberichten 2012