Zeebaars zwerver foto's zeebaars vissen en vangsten

Doe ook mee!
Beleeft u spannende

visavonturen en heeft u hier mooie visfoto's van, aarzel dan niet om ze op te sturen. Klik op de button "FOTO" om de bestanden te mailen.


Digitale fotoalbums zeevissen

zeebaars vangsten van lezers
Voor zeevissers op zeebaars of gul is dit de plek op het internet om uw visverhalen en eventueel uw visfoto's te publiceren. Alle verhalen worden geplaatst. Aan iedere vissessie zit een verhaal, was het niet de geweldige vangst dat is er altijd wel een noemenswaardige situatie geweest. U kunt van de verhalen van de collega vissers leren en omgekeerd. Geen ingewikkeld forum, je hoeft geen wachtwoorden te onthouden. Gewoon lekker informatie over de geweldige hobby, vissen op zeebaars en gul, uitwisselen.

Voor het mailen van visverhalen met foto's klikt u HIER

Voor het mailen van visverhalen zonder foto's klikt u HIER

Voor het lezen van de visverhalen van lezers klikt u hierzeebaars vangst Terschelling
Helaas nog niet in het bezit van een goede digitale waterdichte fotocamera. De foto's zijn niet allemaal van topkwaliteit maar de sfeer wordt goed weergegeven. Uit de waddenzee kwam heel brutaal een zeehond de dam opgekropen. Met kunstaas goede vangsten kunnen registreren van zeebaars.


Zeebaars vissen Terschelling 2007


** Zeebaars vangen in de Nieuwe Waterweg **
Serie zeebaars vangsten in de Nieuwe Waterweg. De Nieuwe Waterweg absolute wereldstek voor zeebaars en gul. Goede visstekken in Maasluis, Hoek van Holland, Vlaardingen, Rozenburgse landtong, en Maasvlakte. Met kunstaas of natuurlijk aas is er volop zeebaars en gul te vangen.

Zeebaars vissen. . . Zeebaarszwerver . . . Zeebaarszwerver visfoto's van zeebaars vissen en kabeljauw vissen